ESTEETTÖMÄT TAKSIPALVELUT ASIAKASLÄHTÖISESTI KAUHAJOELLA

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Esteettömät taksipalvelut

Taksipalvelu Rahikka Oy on esteettömiin taksipalveluihin erikoistunut yritys. Toimialueemme kattaa Kauhajoen ja Suupohjan ympäristön, mutta sovittaessa ajamme toki pidemmällekin! Meillä on yli 10 vuoden kokemus taksialalta, ja panostamme erityisesti asiakaspalveluun. Sinua palvelee aina siisti, ystävällinen ja avulias ammattikuljettaja. Lähtökohtanamme on tyytyväinen asiakas.

Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti erilaiset henkilökuljetukset hyvin varustetuilla ja edustavilla tilatakseilla. Laadukkaalla kalustollamme hoidamme turvallisesti niin potilas- ja sairaalakuljetukset kuin yritysajotkin.

Esteettömät kuljetukset turvallisesti ja ammattitaitoisesti

Esteettömät taksipalvelut, kuten inva- ja sairaalakuljetukset, vaativat erityiskalustoa nostimineen, mutta myös kuljettajan osaamista asiakaspalvelussa. Tilataksimme on varusteltu niin pyörätuoli- kuin paarikuljetuksiinkin. Hoidamme kiireettömät potilas- ja sairaalakuljetukset, ja tarvittaessa kuljettajamme saattaa ja avustaa asiakasta lääkärikäynneillä tai muilla asiointikäynneillä. Myös Kela-kyydit kuuluvat palveluihimme.

Tilaus- ja sopimusajot räätälöidysti

Räätälöimme kaikki ajomme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoidamme yritysmatkat edustavilla autoillamme joko sopimusajona tai tarpeen mukaan. Teemme myös koko päivän kestäviä sopimuksia esimerkiksi seurueille ja ryhmille, jotka tarvitsevat taksin pidempää paikallaoloa.

Voimme huomioida asiakkaan toivomat erityistoiveet erittäin kattavasti. Esimerkiksi enemmän tilaa vievät tavarakuljetukset on mahdollisia hoitaa kuomullisella perävaunullamme. Teemme tarvittaessa myös pidemmälle suuntautuvia ajoja. Kerro rohkeasti erityistarpeesi, löydämme varmasti yhdessä ratkaisun!

Laadukas kalusto ja asiakaslähtöinen palvelu

Olemme panostaneet erityisesti kalustomme turvallisuuteen, monipuolisuuteen ja edustavuuteen. Näyttävät tilataksimme ovat 8-paikkaisia ja varusteltu mukaviksi kaikille matkustajille. Esteettömät taksipalvelut ovat osaamisemme ydintä. Taksipalvelumme on joustavaa, nopeaa ja turvallista.

Olemme liikennöineet asiakkaan tarpeista käsin toimintamme alusta saakka. Olemme jatkuvasti kehittäneet palveluitamme ja päivittäneet kalustoamme vastaamaan taksimatkustajien toiveita. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina mahdollisimman kokonaisvaltaiset taksipalvelut Kauhajoen alueella.